top of page

Patiëntenportaal

Op het portaal kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in via de knop rechtsboven op de pagina. Naast het portaal zijn ook andere vormen van zorg op afstand mogelijk. Hieronder een toelichting:


1. Inzien van laboratoriumuitslagen;
 u kunt de uitslagen van onderzoek van uw bloed, urine etc. bekijken in de patiëntenomgeving op onze eigen website. Heeft u vragen over uw uitslagen? Stuur ons dan gerust een bericht of bel ons.

2.  Uw dossier inzien; log in op de patiëntenomgeving en bekijk wat de de huisarts heeft genoteerd na uw laatste bezoek of telefonisch contact.

3. Afspraken maken of afzeggen; log in op de patiëntenomgeving en bekijk de beschikbare dagen/tijden en plan uw afspraak. Ook kan u hierin gemaakte afspraken afzeggen, of toekomstige afspraken bekijken.

4. Aanvragen herhaalrecepten; log in op de patiëntenomgeving en kies uit uw medicatielijst de medicatie die u wilt herhalen. Let op! Sommige medicatie kan hierin niet herhaald worden, neem dan contact op met de praktijk. 

5. De huisarts een vraag stellen; log in op de patiëntenomgeving en schrijf uw vraag aan de huisarts. U kunt bij het bericht ook een foto toevoegen, bijvoorbeeld om een plekje te laten beoordelen. Uw bericht wordt binnen 2 werkdagen beantwoord.

bottom of page