Algemene info:
  • Door spoedsituaties of onvoorziene zaken kan het spreekuur uitlopen.

  • Mocht de patiënt onverhoopt te laat zijn, dan kunnen we niet garanderen dat de patiënt nog door de huisarts gezien kan worden. We zullen dan een nieuwe afspraak met u maken. 

  • Wanneer de patiënt niet op een gemaakte afspraak kan verschijnen, dan dient men de afspraak minstens 2 uur van te voren af te melden. Indien dit niet gebeurd, dan zullen de kosten van een consult in rekening worden gebracht.

 
Spreekuren

Huisartsenpraktijk Rasi heeft van maandag t/m vrijdag iedere ochtend spreekuur. Daarnaast is er middagspreekuur van maandag t/m donderdag. Afspraken kunt u dagelijks maken tussen 08:00 en 12:00 uur. Indien u dezelfde dag nog een afspraak wilt raden wij u aan tussen 08.00 en 9.00 te bellen!

Op vrijdagmiddag is de praktijk gesloten en alleen voor spoedgevallen bereikbaar. Bij afwezigheid van dokter Rasi zal de lijn automatisch worden doorgeschakeld naar de dienstdoende praktijk.

 

 

Telefonisch spreekuur

Voor korte vragen aan de huisarts:

Dagelijks is er een telefonisch spreekuur van 

9.30 uur tot 10.00 uur.

Bel naar: 073-6413939

 

 

Huisbezoek
Visite aanvragen kunnen worden gedaan tussen
08.00-10.00 in de ochtend.
 

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, dan kan de huisarts u thuis bezoeken (zie spreekuren). De behandel- en onderzoeksmogelijkheden in de praktijk zijn groter dan bij u thuis. Wij willen u daarom vragen om, waar mogelijk, zelf naar de praktijk te komen. 

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 

Ook wanneer u in het ziekenhuis verblijft heeft u onze zorg. Mocht u behoefte hebben aan een bezoek van de huisarts, laat het ons dan weten.